tendals Barcelona

toldos para lucernarios / toldos claraboya
diciembre 6, 2017
toldos sant just desvern
Montar toldo
diciembre 26, 2017
toldos para lucernarios / toldos claraboya
diciembre 6, 2017
toldos sant just desvern
Montar toldo
diciembre 26, 2017
Mostrar todo

tendals Barcelona

Punto recto: Manual

TENDALS BARCELONA – TENDALS I PÈRGOLES VECOLOGIC

Barcelona defineix molt bé la raó de ser de la nostre empresa. Tendals Barcelona és un referent alhora de valorar les opcions que el mercat de la protecció solar ofereix a Barcelona.

Amb més de dotze anys d`experiencia en el sector, creiem que podem oferir la solució per a crear un espai, provocar una ombra, jugar a filtrar els raigs del sol.

Treballem amb comunió amb els nostres clients, volem que els seus projectes siguin els nostres reptes, que l`èxit final sigui compartit, que la satisfacció d´una feina de 10 hagi valgut la pena.

Tendals Barcelona col.labora amb les millors marques del mercat, oferint materials de disseny, productes homologats i amb conceptes nascuts a laboratoris d`idees que han resultat premiats a varis certamens internacionals.

 

quiero el resultado del concepto, la idea, el desarrollo plasmado, dejar atrás el sueño, el boceto y …poder dar las gracias y sonreír

tendals Barcelona

 

TENDALS BARCELONA RESTAURACIÓ

Part del nostre equip només treballa amb el sector de l´hostelería, proposant tancaments amb tendals, parasols o bé amb verticals i paravents per tal d`oferir solucions tècniques a les terrasses de la ciutat.

Es igual la feina a fer, segur que podem trobar una solució per a tancar aquella Terrassa, per crear un espai a cobert per tal de acollir els comensals, amics i clients que agraeixen aquelles zones on senten la protecció davant les inclemencies metereològiques.

Tendals Barcelona disposa de la gama més amplia del mercat en solucions de tancaments.

Jardineres i paravents

Solucions per a tancar parasols

 

 

 

 

 

 

Pèrgoles climàtiques

 

Terrasses de disseny

TENDALS BARCELONA PARTICULARS

Evidentment una gran part dels nostres projectes tenen la finalitat de facilitar e instal.lar un tendal a una vivenda particular, un negoci, un comerç, o altres indrets.

Per això treballem amb tendals que poden cobrir qualsevol demanda dels nostres clients, amb productes que incorporen milers de teles de diferents colors, estructures de alumini amb lacats a escollir i una amplia gama de sistemes tant manuals com automatitzats.

Tendals Barcelona és un espai per recorrer junts, per establir les bases d`un element destinat a millorar la qualitat de vida dels nostres clients, i per tant, una obligació per a nosaltres.

Creem ombres a mida, tanquem o redefinim espais, volem tenir la sensació de ser quelcom més enllà d´un proveidor, sino un partner que amb tota confiança us podrá assessorar en el tendal o element de protecció solar.

Podem veure feines nostres a :

http://www.vecologic.net

http://www.pergolasdealuminio.com

http://www.toldosenbaleares.com

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *