tendals i cortines Cerdanya

Motor de toldo en Castelldefels
julio 7, 2019
Mejor pérgola de terraza
agosto 25, 2019
Motor de toldo en Castelldefels
julio 7, 2019
Mejor pérgola de terraza
agosto 25, 2019
Mostrar todo

tendals i cortines Cerdanya

Tendals i Cortines Cerdanya.

La Cerdanya  i el seu entorn de montanya conforma un paissatge diferent.

Cases de pedra, molta fusta i espais oberts a jardins.

Malgrat ser una destinació típica d´hivern, tot l´any gaudeix de gent, i gastronòmicament també forma part d´aquelles destinacions on esport, natura i bon menjar és necessiten entre sí.

La pregunta és:; Tendals i Cortines Cerdanya que hi tenen a veure??

La resposta: tot

Podem possar cara de sorpresa o seguir llegint:

Les porxades, els finestrals, i molta de la construcción ceretana s´ha fet tenint en compte el clima, la orientació solar, les nevades quan es temporada.

Els Tendals tenen tants anys com l`antic poble Egipci, hi han documents de teixits per fer de cobertura de moltes construccions de llavors.

Les Cortines han estat sempre un amagatall d´interior per resguardir-nos de la llum exterior, una barrera simple de fer-nos invisibles als ulls externs, i…

seguiu sense veure la relació entre Tendals i Cortines Cerdanya amb lo d´esport, Natura i menjar, però es que ara hi vaig.

 

Cortines o toldos o ambdós

El fet de fer una protección solar no vol dir deixar de banda els components estètics propis dels colors de la pedra, la fusta o els elements arquitectònics que formen un conjunt visual.

Els Tendals i Cortines Cerdanya han de ser els de menor impacte visual, facilitant un entorn integrador, com una fusió amb la natura dels espais.

Estructures lacades amb els colors de les Finestres o balconades, lones principalment llises i de colors que no impactin negativament.

Aquí neix la primera unió de Tendals i Cortines Cerdanya amb la Natura: formar-ne part, no provocar una ferida visual.

Un producte molt interressant i poc prescrit per els dissenyadors i arquitectes son els Tendals verticals d´exterior, que s´integren perfectament a les façanes, Finestres, balcons o porxades, creant una barrera solar, una resistencia al vent máxima, mentre alhora treballa com mosquitera, i minimitza l´efecte hivernacle, ja que no permet que el sol calenti els vidres de la llar.

VERTICALS D`EXTERIOR

Es tracta com el nom indica d´un  tendal de baixada vertical igual que una cortina enrotllable o bé una persiana. Firmes de prestigi com les alemanyes Markilux o Warema, la suissa Stobag, o a Italia la firma Bat proposen una gama molt amplia de verticals amb teixits a escollir en funció de la necessitat.

Son al igual que les persianes, un sistema de guies laterals per on llisca el teixit o lona, amb una barra de contrapés al final que permet un tancament total, i un calaix de recollida en mides proporcionades en funció del tamany de finestra.

Tendals i Cortines Cerdanya us possa uns exemples :

TANCAMENTS DE TERRASSES I ESPAIS PER RESTAURACIÓ

Obviament un dels nostres principlas clients és el sector de la restauració, la seva necessitat de donar aixopluc als comensals és la nostra oportunitat.

Tendals i Cortines Cerdanya disposa de solucions en protecció solar i de pluja per a restaurants, bars, clubs i espais de lleure.

Un simple Tendal cobrint l´espai d´entrada al local, uns parasols per la Terrassa a peu de carrer o bé un sistema de sostre plegable per insertar en una pèrgola. Mil possibilitats i novetats continues ens permeten ser un soci de referencia per el sector.

Disposem de productes específics per al sector, on per capacitat de taules i poder donar un bon servei, es bàsic garantir que en cas de pluja ningú hagi de marxar.

Entre els nostres clients:

CASA ARRATE

GRUPO OLAVE

SURFHOUSE

CAL TREMOLINS

FREIXO CAFE

LA PAUSA

CASA PABLO

http://www.surfhousebarcelona.com

http://www.casapablo.net

 

Molts encara no veieu la relació amb l`esport: Ningú, absolutament ningú viatga, viu o passa per la Cerdanya per no fer res. La resta a Tendals i Cortines Cerdanya us seguirem afegint información per esbrinar altres relacions.

Bon estiu, bona ombra i millor sol.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *