tendals i cortines Cerdanya

Motor de toldo en Castelldefels
julio 7, 2019
Mejor pérgola de terraza
agosto 25, 2019
Mostrar todo

tendals i cortines Cerdanya

Tendals i Cortines Cerdanya.

La Cerdanya  i el seu entorn de montanya conforma un paissatge diferent.

Cases de pedra, molta fusta i espais oberts a jardins.

Malgrat ser una destinació típica d´hivern, tot l´any gaudeix de gent, i gastronòmicament també forma part d´aquelles destinacions on esport, natura i bon menjar és necessiten entre sí.

La pregunta és:; Tendals i Cortines Cerdanya que hi tenen a veure??

La resposta: tot

Podem possar cara de sorpresa o seguir llegint:

Les porxades, els finestrals, i molta de la construcción ceretana s´ha fet tenint en compte el clima, la orientació solar, les nevades quan es temporada.

Els Tendals tenen tants anys com l`antic poble Egipci, hi han documents de teixits per fer de cobertura de moltes construccions de llavors.

Les Cortines han estat sempre un amagatall d´interior per resguardir-nos de la llum exterior, una barrera simple de fer-nos invisibles als ulls externs, i…

seguiu sense veure la relació entre Tendals i Cortines Cerdanya amb lo d´esport, Natura i menjar, però es que ara hi vaig.

 

Cortines o toldos o ambdós

El fet de fer una protección solar no vol dir deixar de banda els components estètics propis dels colors de la pedra, la fusta o els elements arquitectònics que formen un conjunt visual.

Els Tendals i Cortines Cerdanya han de ser els de menor impacte visual, facilitant un entorn integrador, com una fusió amb la natura dels espais.

Estructures lacades amb els colors de les Finestres o balconades, lones principalment llises i de colors que no impactin negativament.

Aquí neix la primera unió de Tendals i Cortines Cerdanya amb la Natura: formar-ne part, no provocar una ferida visual.

Un producte molt interressant i poc prescrit per els dissenyadors i arquitectes son els Tendals verticals d´exterior, que s´integren perfectament a les façanes, Finestres, balcons o porxades, creant una barrera solar, una resistencia al vent máxima, mentre alhora treballa com mosquitera, i minimitza l´efecte hivernacle, ja que no permet que el sol calenti els vidres de la llar.

VERTICALS D`EXTERIOR

Es tracta com el nom indica d´un  tendal de baixada vertical igual que una cortina enrotllable o bé una persiana. Firmes de prestigi com les alemanyes Markilux o Warema, la suissa Stobag, o a Italia la firma Bat proposen una gama molt amplia de verticals amb teixits a escollir en funció de la necessitat.

Son al igual que les persianes, un sistema de guies laterals per on llisca el teixit o lona, amb una barra de contrapés al final que permet un tancament total, i un calaix de recollida en mides proporcionades en funció del tamany de finestra.

Tendals i Cortines Cerdanya us possa uns exemples :

TANCAMENTS DE TERRASSES I ESPAIS PER RESTAURACIÓ

Obviament un dels nostres principlas clients és el sector de la restauració, la seva necessitat de donar aixopluc als comensals és la nostra oportunitat.

Tendals i Cortines Cerdanya disposa de solucions en protecció solar i de pluja per a restaurants, bars, clubs i espais de lleure.

Un simple Tendal cobrint l´espai d´entrada al local, uns parasols per la Terrassa a peu de carrer o bé un sistema de sostre plegable per insertar en una pèrgola. Mil possibilitats i novetats continues ens permeten ser un soci de referencia per el sector.

Disposem de productes específics per al sector, on per capacitat de taules i poder donar un bon servei, es bàsic garantir que en cas de pluja ningú hagi de marxar.

Entre els nostres clients:

CASA ARRATE

GRUPO OLAVE

SURFHOUSE

CAL TREMOLINS

FREIXO CAFE

LA PAUSA

CASA PABLO

http://www.surfhousebarcelona.com

http://www.casapablo.net

 

Molts encara no veieu la relació amb l`esport: Ningú, absolutament ningú viatga, viu o passa per la Cerdanya per no fer res. La resta a Tendals i Cortines Cerdanya us seguirem afegint información per esbrinar altres relacions.

Bon estiu, bona ombra i millor sol.

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *