tendals sant Cugat

Stores / estores Cerdanya/ Cerdagne
abril 16, 2019
cambiar lona de toldo en castelldefels
mayo 7, 2019
Stores / estores Cerdanya/ Cerdagne
abril 16, 2019
cambiar lona de toldo en castelldefels
mayo 7, 2019
Mostrar todo

tendals sant Cugat

Sombrillas y parasoles profesionales

Parasoles Prostor P3 a pared

TENDALS SANT CUGAT   / VECOLOGIC TENDALS

Tendals Sant Cugat / Toldos Sant Cugat / Terrazas – Espacios – Diseño

Sant Cugat ha esdevingut una de les poblacions preferides per la seva qualitat de vida i la conexió fácil amb Barcelona.

Els Tendals a Sant Cugat difereixen un xic del de la ciutat de Bsarcelona, donçs disposa d´una ordenació territorial diferent, amb urbanitzacions, cases aillades, i blocs de pisos amb jardins, cosa que permet un descans mental per els seus habitants.

Fruit d´aixó Tendals Sant Cugat pasa a ser una oportunitat per disfrutar de la llar, proposant sistemes de protecció solar adients, emprant productes de qualitat, Tendals de totes les mides i marques del mercat, amb o sense motorització, integració domòtica, o simplement un canvi de teixit.

A Vecologic treballem amb el convenciment de que cada client es ùnic, i es ben cert, lo que ens implica treballar amb productes de disseny, amb una gama de preus variada, i amb la garantía de poder fer treballs a mida,  integrant els Tendals, pèrgoles o sistemas d´ombra en qualsevol tipus de arquitectura.

 

Tendals sant Cugat

 

DISSENY DE TERRASSES A SANT CUGAT

Fem disseny de terrasses a Sant Cugat, ja que partim de la base de que un espai buit sempre és un repte, i no sempre requereix un sistema de protección solar, donçs hi han espais exteriors que mereixen ser viscuts sense cap farciment.

Productes com pèrgoles de fusta, o de alumini, amb o sense làmines, mòvils o fixes, de fet hi han tants productes com imaginació es vulgui tenir.

Un lloc al jardí, una ombra  aprop de la piscina, aquell espai on la barbacoa, el passadís on es deixa el cotxe, aquella taula dels dinars d´estiu, l´esmorçar dels caps de semana, la reunió de germans, hi han molts motius per tenir un espai cobert sense deixar de gaudir de l`exterior.

Apart de Tendals Sant Cugat, hi ha una gama de parasols profesionals adaptats per cases particulars, que poden fixar-se al terra o a la paret, amb ombres de disseny i en mides diferents. Son parasols que s´adapten a cada moment, transportables, fácils, segurs…http://www.prostor.be

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *